TEDxYOUTH@Groningen is looking for the next generation of speakers

Heb jij een ‘idea worth spreading’? Droom je van het geven van een TED-talk? Spreekt een jong publiek je aan? Doe dan mee aan het wildcard-event van TEDxYOUTH@Groningen.

Op 5 november 2021 organiseert TEDxYOUTH@Groningen een wildcard-event in Forum Groningen. Hier geven we nieuwe, onontdekte ‘ideas worth spreading’ de kans om gehoord te worden.

We zijn op zoek naar game changers, lokale helden en rebellen met frisse ideeën die ons publiek (15-22 jaar) zullen inspireren. Jouw pitch moet passen bij de pijlers van TEDx: technologie, entertainment, design, wereldwijde problemen, zaken, kunst en muziek, wetenschap of duurzaamheid.

Tijdens het wildcard-event pitchen 10 geselecteerde game changers in 3 minuten hun idee voor publiek en een jury. De winnaar zet de pitch samen met een TED sprekerscoach om in een TED-talk en krijgt een plekje op het hoofdpodium tijdens TEDxYOUTH@Groningen in maart 2022. Hiervoor krijg je minimaal vier maanden sprekerscoaching op maat, zodat je helemaal klaar bent voor het TEDx podium.

Join us for a chance to inspire change!
Enthousiast geworden en wil je graag een pitch doen? Meld je dan voor 29 oktober ’21 aan via het inschrijfformulier op deze pagina.

Open Pitch workshop
Heb je een tof idee, maar weet je nog niet hoe je dit in 3 minuten over kan brengen? Twijfel je nog of je je wilt aanmelden voor het wildcard-evenement? Op woensdag 29 september organiseren we van 19.30u tot 21:00u een gratis online workshop waarin je de kneepjes van het pitchen leert van onze speakerscoach Mark Meinema. Meld je aan via onze website en ontvang in september de link naar de online workshop.

Sign up

Aanmelden doe je via onderstaand formulier.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp